Tilbud!

Vild Nord – 40+ CARE Holistic Therapy Collagen -refill

345 kr.

Giv din krop holistisk forkælelse med kærlig pleje af hud, hår, negle, knogler, bindevæv og slimhinder.

Ikke på lager

Kategori

CARE Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig, der har brug for en lidt mere støtte. Måske har du fået børn, rundet de 40 og kan mærke at huden begynder at blive tyndere, slimhinderne driller og håret bliver finere og har ikke længere den samme pragt, som det engang havde.

CARE Refill består af 150 g CARE Holistic Therapy Collagen leveret i en lækker refill pose. Har du allerede købt en CARE Starter, er det blot at fylde indholdet af posen op i din beholder og forsætte din daglige brug af kollagen.

Mere fugt – og kærlig pleje af hud, hår, negle, slimhinder og bindevæv

· Biotin støtter slimhinderne
Mange oplever at have tørre slimhinder, hovedsaligt øjne, næse eller for kvindernes vedkommende forneden. Disse gener har betydning for, hvordan vi har det. Biotin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og er derfor en vigtig komponent i CARE.· Mangan støtter bindevævet
Bindevævet binder vores krop sammen; knogler, muskler, hud, organer. Hudens bindevæv bliver ikke gendannet med samme hastighed, når du bliver ældre, og antallet af cellelag i over-huden falder. Det betyder, at din hud bliver tyndere og får færre celler til at binde vand. Mangan bidrager til dannelsen af normalt bindevæv og er derfor en vigtig komponent i CARE.· Hyaluronsyre øger fugten i huden
Hudens vandindhold bliver mindre med alderen, og når vandindholdet falder, bliver huden mindre smidig og fyldig. Huden bliver også mere tør. Hyaluronsyre en god hjælper til at binde fugten til huden og er derfor en stjerne i CARE.

· Kollagen, vitamin C, zink og biotin til din huden
Treenigheden af aktive ingredienser, kollagen, vitamin C og zink, der udgør basen i vores EXO sortiment, tilført en fjerde komponent, biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud. Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud.

· Zink og biotin for dit hår
I CARE har vi to komponenter, der støtter op om dit hår; zink og biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår.

· Zink til dine negle
Zink bidrager til normale negle.

 

Smagen af CARE​​​​​​
CARE har en skøn smag og duft af solbær og en indbydende lyserød nuance. Pulveret opløses let i koldt vand og drikkes umiddelbart efter. En enkel og essentiel del af din skønhedsrutine.

Anvendelse

Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter.
CARE har en skøn smag og duft af solbær og en indbydende lyserød nuance.

Ingredienser

Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, hyaluronsyre, aroma (solbær), biotin, mangan, farve (anthocyanin), sødestof (steviolglycosider).

Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

Næringsindhold per daglig dosis
Daglig dosis     5000 mg – %RI  
Marine kollagen 4510 mg –
Vitamin C.            120 mg – 150%
Zink                          6 mg –   55%
Mangan                    2 mg – 100%
Biotin                     200 µg – 400%
Hyaluronsyre          54 mg –