Tilbud!

Vild Nord – Basic+ SOFT Daily Beauty Collagen – refill

235 kr.

Få en lækker og nem daglig pleje til hud, hår og negle. 

Kategori

SOFT Daily Beauty Collagen er udviklet til dig, der har behov for et enkelt og effektivt kollagentidskud, som bidrager til smukkere hud, hår og negle. SOFT kollagenpulver består af 3 effektive ingredienser, der indgår i en perfekt synergi, der understøtter din skønhed indefra; marine kollagen, vitamin C og zink.

SOFT refill består af 150 g SOFT Daily Beauty Collagen leveret i en lækker refill pose. Har du allerede købet en SOFT Starter, er det blot at fylde indholdet af posen op i din beholder og forsætte din daglige brug af SOFT Daily Beauty Collagen.

Smukkere hud, hår og negle

· Kollagen, Vitamin C og Zinks effekt på huden 
Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud.

· Zinks betydning for dit hår
Mange oplever med alderen at hårstråene bliver tyndere og der bliver længere imellem de enkelte hår. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, så du stadig kan være den bedste version af dig selv.

· Zinks betydning for dit negle
Smukke og velplejede negle er en essentiel del af vores udseende.Derfor har vi brug for at pleje neglene, så de holder sig lækre, stærke og sunde. Zink bidrager til at vedligeholde normale negle.

Smagen af SOFT
SOFT Daily Beauty Collagen har en let smag og duft af skovbær og en fin isblå nuance. Pulveret opløses let i koldt vand og drikkes umiddelbart efter. En enkel og essentiel del af din skønhedsrutine.

Opbevaring 
Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C

Anvendelse

Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter.
SOFT Daily Beauty Collagen har en let smag og duft af skovbær og en fin isblå nuance.

Ingredienser

Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider).

Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.

Næringsindhold per daglig dosis
Daglig dosis     5000 mg – %RI  
Marine kollagen 4683 mg –
Vitamin C             120 mg – 150%
Zink                          6 mg –   55%