EYELASH EXTENSION - HYBRID VIPPER

Kombination af single & volume

Hybrid Eyelash Extensions er en kombination af de to metoder med Single Eyelash extensions og Volumen Eyelash Extensions.

Der påsættes først Volume Eyelash Extensions på cirka 50 % af dine egne vipper. Efterfølgende påsættes der single vipper på de resterende 50 %.

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis dine vipper egner sig til. Behandlingen foregår i rolige omgivelser. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at snakke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Behandlingen

Du vil få øjenmasker under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øvre vipper. Dernæst gør vi klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vi har et stort udvalg i kurver, så du kan få lige det der passer til dine vipper og øjenform.

Vær opmærksom på at det er en fordel at vente til dagen efter, før du udsætte dine nye Eyelash Extensions for damp, sved, træning, regn og lignende.

Scroll to Top