EYELASH EXTENSION - SINGLE VIPPER

Det naturlige valg

Single Eyelash Extensions er en påsætningsmetode hvor man påsætter én extension pr. naturhår. Denne metode giver det mest naturlige resultat indenfor eyelash extensions.

For at holde dine vipper smukke hele tiden anbefaler vi en  opfyldning hver 2-3 uge.

Når du har booket en tid hos os, kan du være sikker på, at der bliver lyttet til dine specifikke ønsker. Ønsker, som vi kombinerer med vores ekspertise og viden om, hvad lige præcis dine vipper egner sig til. Behandlingen foregår i rolige omgivelser. Mange oplever, at de falder helt hen, når vi først går i gang, mens andre foretrækker at snakke lidt undervejs. Det er også op til dig. Helt sikkert er det dog, at du ligger med lukkede øjne, alt imens vi tryller dine vipper smukkere.

Behandlingen

Du vil få øjenmasker under hvert øje, som er beroligende for dine øjenomgivelser og som samtidig skjuler dine nederste vipper, sådan at vi nemt kan arbejde på dine øvre vipper. Dernæst gør vi klar til at forskønne dig mest muligt – og det bliver med produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os bliver du udelukkende behandlet med det bedste af det bedste fra start til slut.

Vi har et stort udvalg i kurver, så du kan få lige det der passer til dine vipper og øjenform.

Vær opmærksom på at det er en fordel at vente til dagen efter, før du udsætte dine nye Eyelash Extensions for damp, sved, træning, regn og lignende.

Scroll to Top