LASH LIFT

Permanent vippebuk

Med et Lash Lift vises dine egne vippers fulde potentiale. Måske tror du, at det kun er kvinder med naturligt lange og fyldige vipper, der kan få glæde af et Lash Lift. Tro om igen! Dette er lige så meget gaven til dem, som fra naturens side er blevet ”velsignet” med korte, tynde og måske nedadvendte vipper. Ved denne behandling vælges en skabelon størrelse, som sættes på øjenlåget.

Herefter bues vipperne op over skabelonerne, og der påføres en lift lotion – og herefter en setting lotion. Til sidst farves vipperne,  hvis du ønsker det. Behandlingen holder i optil 6-8 uger. Resultatet er en flot og naturlig bue på dine egne vipper, som giver en kæmpe effekt, især når du påfører mascara – mange oplever, at det bliver meget lettere at tage mascara på efter et Lash Lift.

DELUXE behandling

Det er også muligt at vælge LASH LIFT DELUXE udgaven, hvor du får en biotin og kreatin kur på vipperne til sidst, eller inden de farves. Du vil opleve at dit lash lift holdere længere og har du bestilt med farve – Ja så vil farven heller ikke falme så hurtigt! Win-Win!

Vi anbefaler desuden conditioner fra Elleeplex  til vipperne for at give ekstra fugt og pleje, som også sikrer optimal holdbarhed, og ønsker man flere og længere vipper – OG hvem gør ikke det – så anbefaler vi at benytte LiLash vippeserum, som vi syntes er den bedste på markedet pt. Både Elleeplex og LiLash produkterne forhandles i klinikken.

Scroll to Top