ANSIGTSBEHANDLINGER

FIRE & ICE

Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe vera og flere ekstrakter. 

Den intensive Fire & Ice ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at polere og forny hudens overflade, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen samt reducere porer, fine linjer og rynker

The Red Carpet Treatment

Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”. 

Selvom behandlingen er super effektiv til hurtigt at få den fine friske glød, er et kurforløb på 3 behandlinger med 14-28 dages interval anbefalet, for langsigtet at forbedre hudstrukturen samt forbedre & reducere de fine linier i huden. For bedst at bevare resultaterne der opnås ved behandlingerne kan der suppleres med produkter fra iS Clinical til hjemmebrug.

Scroll to Top