KROPSBEHANDLING - LPG

Bekæmpelse af appelsinhud

Appelsinhud er noget af det, der går rigtig mange kvinder på – tiltrods for at de fleste kvinder faktisk har det. Det er genetiske og hormonelle faktorer, der spiller ind, nogen menesker kan træne og/eller spise sig til en betydelig reduktion, men det er fra alle der kan det eller har overskuet og viden til det.

Men her er der masser af hjælp at hente, LPG behandlingen er en af dine bedste venner, når det kommer til bekæmpelse af appelsinhud. Behandlingsformen er effektive mod appelsinhud, opstrammer huden og reducerer fedtdepoterne.

Behandlingen

Teknikken bygger på en kombination af vakuumbindevævsmassage og lymfedrænage, så den arbejder dybt i huden og mindsker cellulite og ophobet væske i kroppen. Den dybdegående behandlingsform genskaber harmonien i bindevævet og forbedrer lymfecirkulationen, så kroppen kan udskille de ophobede affaldsstoffer.

Har du været igennem en operation (fedtsugning), kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv og fedtdepoter. Maskinen har en hel masse forskellige programmer og et af dem er det efter en fedtsugning, kan mindske hævelse, mindske smerte, dårligt arvæv og hjælper med en hurtigere genopbygning. Med et LPG forløb hos os, vil du også blive vejledt kostmæssigt, hvis dette ønskes.

Scroll to Top