TANDBLEGNING - SMILE EFFECT

Smileeffect ZERO

Smileeffect ZERO gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes. Hermed spaltes farvemolekylerne i emaljen og tanden bliver lysere. Man fjerner derfor de farvestoffer som har lagret sig i emaljen som skyldes te, kaffe, rødvin, tobak, farveholdige fødevare m.m. Med SmileeffectZERO gelen bliver tanden bleget tilbage til dens oprindelige farve. Tandens oprindelige farve kan variere fra person til person.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden en kosmetisk tandblegning?

For at opnå et tilfredsstillende resultat er det en fordel at have fået en tandrensning inden for 6 mdr. ved egen tandlæge. Kroner, broer, plastfyldninger og implantater kan sagtens tåle SmileeffectZERO gelen, men de ændre ikke farve. Ønsker man at skifte en plastfyldning, bør man gøre dette efter tandblegningen. Efter en uge kan tandlægen tage en farveprøve og skifte den. Dette gør at den nye plastfyldning m.m får samme lyse farve som blegningsresultatet.

Efterbehandlingen

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en kosmetisk tandblegning?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises eller drikkes, udover vand. Rygning frarådes ligeledes. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgåes 48 timer efter behandlingen, for at opnå og beholde det opnåede resultat så længe og optiamlt som muligt.Tænderne er meget modtagelige overfor farvestoffer i de første 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af blegningen forringes væsentligt og blegningen kan i værste fald være spildt. Efter blegningen kan der i nogen tilfælde komme hvide pletter på tænderne, disse forsvinder i løbet af det første døgn efter behandlingen.

Hvor længe holder blegningen?

Det kommer meget an på ens drikkevaner, spisevaner og brug af tobak. Ligeledes på ens tandhygiejene.Men fra 3 mdr – 1 år.

Hvilket resultat kan man forvente?

Med SmileeffectZERO gelen kan man forvente at farven ændre sig til 2-9 toner lysere.

Scroll to Top