Tilbud!

Hevi Body Balm 250 ml

Original price was: 219 kr..Current price is: 159 kr..

Som en balsam for din hud

Vores Body Balm er nøje sammensat af økologisk aloe vera og panthenol, der fugter huden i dybden og virker genopbyggende og beroligende. Økologisk macadamia olie blødgør samt styrker og opretholder hudens eget sebum/fedtstof. Allergicertificeret og derfor helt fri for skadelig kemi og parfume. Du kan trygt anvende den til hele familien – store som små.

Kategori

Nøje sammensat creme

Med Pure Benefit Luxurious Body Balm får du en lotion, der er nøje sammensat af økologisk Macadamia olie, økologisk Aloe Vera og Panthenol. Macadamia olien blødgør, samt styrker og opretholder hudens egen sebum (fedtstof). Aloe Vera og Panthenol fugter din hud i dybden og virker både genopbyggende og beroligende.

Lotion med holdning!

De naturlige og økologiske råvare gør vores Body Balm perfekt til gravide, såvel som sensitiv hud. Når du køber plejeprodukter, er det vigtigt at huske på at huden er dit største organ. Vi laver produkter med holdning – vi mener at det er vigtigt at overveje nøje hvad vi påfører huden.

Indhold

Vi bruger så vidt som muligt økologiske ingredienser, og så er alle vores produkter i øvrigt danskproduceret. Sådan sikre vi naturlige produkter til både mænd og kvinder. Vores creme er certificeret i samarbejde Allergy-Certified.

Body Balm til hele kroppen

Lækker blødgørende og helende økologisk fugtighedslotion til hele kroppen. Med Macadamia olie som blødgør, samt styrker og opretholder hudens egen sebum (fedtstof). Pure benefit Body balm, virker helende og fugter din hud optimalt, hvilket mindsker din risiko for indgroede hår, skægpest og knopper.

Anvendelse

Du kan med fordel anvende balmen hver eneste dag, det vil din hud takke dig for. Balmen er drøj i brug og fantastisk som efterbehandling ved hårfjerning

Pure Benefit Body Balm er allergi certificeret og derfor helt fri for skadelig kemi og parfume.

Anbefalede varer

Scroll to Top