Hevi sugar scrub 200 gr

159 kr.

Få en silkeblød hud og undgå røde knopper og indgroede hår

Pure Benefit Sugar Scrub er uundværlig i kampen mod skægpest og indgroede hår. Den sikrer en blød og smidig hud, hvor de nye hår nemt kan bryde igennem. Sugar Scrub eksfolierer nænsomt, men effektiv de døde hudceller væk, mens sukkerkornene smelter ind i huden. De plejende olier fugter, så huden efterlades silkeblød. Allergi- og økologisk certificeret – din hud vil elske det!

Kategori

Røde knopper i bikinilinjen eller på benene?

Måske du skulle prøve en kombination af vores Balm, Sugar Scrub og Aloe Vera. Det handler nemlig om at fugte, eksfoliere og holde området bakteriefri. Det er hele vores Pure Benefit serie specielt udviklet til. De røde knopper i bikinilinjen er oftes et tegn på hud som mangler eksfoliering og fugt.

Sugar Scrubben indeholder 100% naturlige råvarer.

Kokosolie og jojobaolie fugter og efterlader din hud silkeblød. De økologiske sukkerkorn er så fine at de smelter ind i huden. De naturlige og økologiske råvare gør vores scrub perfekt til gravide, såvel som sensitiv hud. Når du køber plejeprodukter, er det vigtigt at huske på at huden er dit største organ. Vi laver produkter med holdning – vi mener at det er vigtigt, at overveje nøje hvad vi påfører huden.

Eksfolier

Begynd at eksfolier din hud, ca. 4 dage efter du har fjernet hårene.
Eksfoliering betyder at du skrubber huden fri for døde hudceller, med Pure Benefit luxurious sugar scrub. Skrub din hud når du er i bad ca. 3-4 gange om ugen, det holder de døde hudceller væk og hjælper de nye hår til lettere at gro ud.

Fugtiggør din hud

Hold huden smidig og fugtig med Pure Benefit Luxurious Body Balm,  dette vil også hjælpe de nye hår til at gro rigtigt ud. Kan anvendes på hele kroppen, også intimt og i ansigtet. Vores Sugar scrub, er certificeret i samarbejde med Svanen, EcoCert og Astma og Allergi Danmark. – Din sikkerhed for miljø- og allergivenlige økologiske produkter. Dansk produceret og dansk udviklet, HEVI Sugaring.

Anvendelse

Sådan bruger du Sugar Scrub

Anvendes 3-4 gange om ugen i forbindelse med bad. Bør ikke anvendes umiddelbart efter hårfjerning, vent ca. 4 dage.

Vask dig først med sæbe og skyl efter. Scrub derefter huden med Pure Benefit luxurious Sugar scrub og skyl efter med varmt vand. Vær opmærksom på, at gulvet kan blive glat, ved brugen af sugar scrubben.

Det anbefales at tage scrubben op med den medfølgende spatel for at undgå kontakt med vand og bakterier, hvilket kan reducere holdbarheden.

Anbefalede varer

Scroll to Top