Pro-heal Serum Advance+ 15 ml – iS CLINICAL

880 kr.

Dette avancerede serum fra i S Clinical øger hudens naturlige antioxidantniveau betydeligt og hjælper samtidig med at forbedre udseendet af beskadiget, pletvisende og aldrende hud.

Kategorier ,
Dette avancerede serum fra i S Clinical øger hudens naturlige antioxidantniveau betydeligt og hjælper samtidig med at forbedre udseendet af beskadiget, pletvisende og aldrende hud.

Formuleret med L-ascorbinsyre (C-vitamin), rent E-vitamin og olivenbladsekstrakt samt tilsat kobbertripeptid-vækstfaktorer, er dette et serum, der stimulerer kollagenproduktionen for at reparere ydre miljøskader, beroliger, beskytter og genopretter sart, aldrende og kompromitteret hud. Meget effektiv antioxidant serum. Reducerer udseendet af fine linjer, rynker og urenheder. Indeholder vitaminerne C, A og E.

TIP FRA KOSMETOLOGEN Denne Pro-heal Serum Advance+ er effektiv til behandling af symptomer og udseende af cystisk akne, rosacea, mild dermatitis, fine strækmærker og insektbid.

Anvendelse

Rens og tør huden, og smør derefter serummet ud over ansigt og hals en eller to gange dagligt. Vi anbefaler en indledende lappetest, hvis du er ny med nogen af de indeholdte ingredienser. På grund af det høje indhold af C-vitamin kan der opstå et tryk i flasken, når den transporteres med luft, og derfor hvisker den, når du åbner den. Produkterne kan også have forskellige nuancer fra den ene til den anden på grund af de rene botaniske ingredienser, og de kan ændre farve, mens de bruges.

Indhold

Water/Aqua/Eau, Ascorbic Acid, Laureth-4, Alcohol Denat, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Propylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Zinc Sulfate, Tocopherol, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Arbutin, Glycerin, Bioflavonoids, Retinol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol

Anbefalede varer

Scroll to Top