Super Serum Advance+ 15 ml – iS CLINICAL

860 kr.

En klinisk avanceret og gennemprøvet formel, der dramatisk forbedrer hudens naturlige antioxidantniveauer og kollagenlagre.

Kategorier ,
En klinisk avanceret og gennemprøvet formel, der dramatisk forbedrer hudens naturlige antioxidantniveauer og kollagenlagre.

Ved at kombinere en 15 % koncentration af i S Clinics næste generations L-ascorbinsyre (C-vitamin) med kobbertripeptid-vækstfaktor, går dette serum til angreb på genstridige mørke pletter og ar for at gøre din hud lysere med en mere ensartet tone. Ultra-restituerende serum. Reducerer udseendet af fine linjer, rynker og ar. Kraftig antioxidantbeskyttelse.

TIP FRA KOSMETOLOGEN Denne serum hjælper med at forbedre udseendet af hypertrofisk (hævet) arvæv og strækmærker ved at hjælpe helingsprocessen i de lavere hudlag og derved minimere de overfladiske ar på overfladen.

Anvendelse

Rens huden og smør en lille mængde af serummet ud over ansigt og hals en eller to gange dagligt. Bemærk: Farven på dette produkt kan variere eller blive mørkere med tiden. Vi anbefaler en indledende lappetest, hvis du er ny med nogen af de indeholdte ingredienser. På grund af det høje indhold af C-vitamin kan der opstå et tryk i flasken, når den transporteres med luft, og derfor hvisker den, når du åbner den. Produkterne kan også have forskellige nuancer fra den ene til den anden på grund af de rene botaniske ingredienser, og de kan ændre farve, mens de bruges.

Indhold

Water/Aqua/Eau, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Urea, Glucose, Guanidine HCI, Tripeptide-1, Arbutin, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Calcium Pantothenate, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Zinc Sulfate, Glycerin, Phenoxyethanol

Anbefalede varer

Scroll to Top