Escentric 01 100 ml

995 kr.

Escentric Molecules har skabt en innovativ “duft-aura”, som indeholder ét enkelt molekylært stof. Simpelt, men helt nyt! Duftstoffet kaldes ”Iso E Super” og optræder ofte i en ganske lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, mere en effekt end en egentlig duft, der udvikler sig i kontakten med den varme hud.

Kategori

Escentric Molecules har skabt en innovativ “duft-aura”, som indeholder ét enkelt molekylært stof. Simpelt, men helt nyt! Duftstoffet kaldes ”Iso E Super” og optræder ofte i en ganske lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, mere en effekt end en egentlig duft, der udvikler sig i kontakten med den varme hud. Med sin feromon lignende virkning giver den en særlig og uforklarlig udstråling og tiltrækning til den der bærer Escentric Molecules.

Escentric 01 indeholder hele 65% Iso E Super, sammen med bl.a. pink peber og grøn. I stedet for den traditionelle duftopbygning af ”top, – hjerte – og bundnoter”, bevæger ESCENTRIC 01 sig hurtigt fra top til bund og bliver længere i den basale duftnote, som skifter imellem sanselige og varme træagtige duftnoter. Det er som om at ESCENTRIC 01 intet hjerte har, men en enorm sjæl!