Poly-vitamin Serum 15 ml – iS CLINICAL

669 kr.

En intenst revitaliserende serum, der er formuleret til at helbrede og genoprette hudens funktion for alvorligt skadet, tør og sart hud.

Kategorier ,
En intenst revitaliserende serum, der er formuleret til at helbrede og genoprette hudens funktion for alvorligt skadet, tør og sart hud.

Dette serum indeholder en kraftig kombination af essentielle vitaminer, antioxidanter, bionæringsstoffer og barriereunderstøttende Niacinamid og er en dybt fugtgivende serum, der hjælper med at forbedre tonen, strukturen og følelsen af tør, sart eller skadet hud. Indeholder Niacinamid og essentielle vitaminer. Hydrerer og forbedrer hudens tone og elasticitet. Velegnet til alle hudtyper, især til tør og følsom hud.

TIP FRA KOSMETOLOGEN Denne serum er sikker til brug til at forbedre hudens sundhed og udseende efter en procedure eller endda under strålebehandlinger og kemoterapibehandlinger, og forbedrer udseendet og følelsen af en stærkt skadet hud.

Anvendelse

Rens huden og smør en lille mængde af serummet ud over ansigt og hals en eller to gange dagligt. I nogle tilfælde kan huden rødme midlertidigt. Dette bør gå over i løbet af få minutter, men hvis det fortsætter, skal du straks stoppe med at bruge produktet. Når du bruger Retinol for første gang, skal du lade din hud vænne sig til det ved at anvende en lille mængde af cremen højst to gange om ugen, ikke på hinanden følgende dage, i mindst to uger. Hvis der ikke er tegn på usædvanlig irritation eller rødme, kan du gradvist øge mængden over en periode på flere uger til mellem 3 og 7 aftener om ugen, alt efter din huds tolerance. Vi anbefaler en indledende lappetest, hvis du er ny med nogen af de indeholdte ingredienser.

Indhold

Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate (origin: bacterial fermentation), Niacinamide, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract [Extrait de canne à sucre, Zinc Sulfate, Pantothenic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Lysine, Glutamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Retinol, Phenoxyethanol