Active peel system 15 stk

825 kr.

iS CLINICAL Active Peel System – “Skincare boot camp”

Det klinisk avancerede og botanisk baserede ACTIVE PEEL SYSTEM er en effektiv, men skånsom, hurtigtvirkende behandling designet til at forny og polere huden og fremme hydrering, foryngelse og antioxidativ beskyttelse.
Produktet er et must, og giver øjeblikkelig effekt.
Produktet er velegnet til alle hudtyper.

FORDELE

  • Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og forstørrede porer
  • Effektiv og skånsom behandling af huden
  • Forbedrer hudtonen og teksturen, samt gør huden mere blød og jævn
  • Giver et hurtigt og langvarigt resultat
  • Understøtter produktionen af kollagen og elastin
  • Styrker hudens generelle sundhed
Kategorier ,

Det klinisk avancerede Active Peel System er baseret på botaniske ingredienser og er en effektiv og skånsom behandling i to hurtigvirkende trin, designet til at polere huden. APS har en hydrerende og foryngende effekt på huden samt antioxidantbeskyttelse.

Denne komplette behandling giver en kølende og prikkende fornemmelse i huden efter påføring, efterhånden som produktet begynder at virke. Det velafbalancerede system hjælper til at forbedre hudtonen og teksturen, hvilket er med til at sikre en blød, hydreret hud og et mere ungdommeligt udseende.

Step 1 er designet til at give en kontrolleret eksfoliering, da det indeholder en helt unik kombination af effektive og skånsomme botaniske syrer kombineret med beroligende og plejende botaniske ekstrakter.

Step 2 har en fugtgivende og foryngende effekt på huden, da det er baseret på vores unikke extremozyme-teknologi med botaniske ingredienser og

kobbertripeptid-1 kombineret med beroligende aktive naturingredienser.

Anvendelse

30 dages skincare boot camp.

Anbefales til brug hver anden dag, helst om aftenen.
Efter du har renset huden, påføres Step 1 over hele ansigtet og på halsen. Lad det sidde i 3 minutter (må ikke skylles af).
Påfør nu Step 2 på samme område, og lad det sidde (behøves ikke renses af).
OBS: Efter påføring af Active Peel System Step 1 og Step 2 vil du opleve en kølende og prikkende fornemmelse i huden, hvilket er helt normalt, særlig Step 1 sætter gang i den prikkende/sviende fornemmelse.

Indhold

VIGTIGSTE INGREDIENSER OG DERES EGENSKABER

Step 1:

Saccharum officinarum (sukkerrør) Extract 8,0 %

Peeling-produkt, som fremkalder eksfoliering af det yderste hudlag.

Ekstrakt af blandede frugtsyrer 6,0 %

Naturlige frugt- og sukkersyrer stimulerer peeling-processen og øger cellefornyelsen, giver en jævn og blød hud, samtidig med at de mindsker fine linjer og rynker, da ingredienserne trænger godt ind i huden.

 

Hamamelis virginiana (troldhasselvand) 5,0 %

Kraftfuldt antiinflammatorisk stof, som indeholder gallussyre og tanniner. Beskytter mod skader i huden, bekæmper akne og har en beroligende effekt på huden.

Ekstrakt af salix alba (pilebark), (kilde til salicylsyre) 3,0 % Stimulerer peeling-processen ved at “opløse” den intercellulære “cement” uden inflammatorisk virkning. Dybderenser også porerne og fjerner rester fra hårsækkene.

Aloe barbadensis bladsaft 2,0 %

Antiinflammatorisk stof, som fremmer sårheling, kollagensyntese og har antimikrobielle egenskaber.

Step 2:

Extremozymer 7,0 %

En helt unik kombination af ekstremofile enzymer, som er klinisk dokumenteret til at beskytte og reparere skrøbelige proteiner og DNA-komponenter.

Pentylenglycol (fugtighedsbevarende stof fra sukkerrør) 3,0 %

Glykol udvundet fra sukkerrørsmasse, som tilfører fugt og beskytter mod bakterier. Belaster miljøet mindre pga. processen.

 

Kobbertripeptid-1 5,0 %

Kobbertripeptid-1 (bioidentisk) er klinisk dokumenteret til at stimulere kollagensyntesen i hudens fibroblaster samt øge akkumuleringen af totale proteiner, glykosaminoglykaner og DNA ved sår i huden. Kobbertripeptid-1 er til stede i kollagenet, og undersøgelser har vist, at der frigives kobbertripeptid-1 efter skader på hudvævet. Kobbertripeptid-1 øger også syntesen af decorin – et lille proteoglykan, som optræder ved regulering af kollagensyntese, sårheling og antitumorforsvar.