Active Serum 15 ml – iS CLINICAL

799 kr.

Dette kraftfulde og hurtigtvirkende Active Serum er IS Clinicals mest eftertragtede produkt. Dette serum er formuleret til at bekæmpe akne, hyperpigmentering og for tidlig ældning og indeholder en blanding af naturlige ekstrakter, der booster hudens naturlige eksfolieringsproces, fjerner beskadigede celler og afstammer porerne.

Kategorier ,

Dette kraftfulde og hurtigtvirkende Active Serum er IS Clinics mest eftertragtede produkt. Dette serum er formuleret til at bekæmpe akne, hyperpigmentering og for tidlig ældning og indeholder en blanding af naturlige ekstrakter, der booster hudens naturlige eksfolieringsproces, fjerner beskadigede celler og afstammer porerne. Active Serum er fremragende til hud med tendens til uren hud og akne og udjævner og lysner synligt hudtonen, reducerer fine linjer og rynker og viser synlige resultater i løbet af få dage, samt giver en blødere og klarere hudtone på lang sigt. Udglatter og blødgør huden. Fremragende til hud med tendens til urenheder. Både hurtige og langsigtede resultater. HUDTERAPISTISK TIP Arbutin og svampeekstrakt i formuleringen af dette serum hæmmer melaninproduktionen og reducerer derved udseendet af mørke pletter og ujævn hudtone.

Anvendelse

Dette serum anbefales primært at blive brugt om natten på grund af dets aktive indhold. Rens ansigt og hals, læg derefter 2-3 dråber serum på håndryggen og påfør sparsomt på huden. Dette produkt vil give en let prikkende fornemmelse i et par minutter, hvilket er normalt. Vi anbefaler en indledende lappetest, hvis du er ny med nogen af de indeholdte ingredienser. Påfør altid et produkt med høj UV-beskyttelse som det sidste trin om morgenen, når du bruger produkter med syre, eftersom huden bliver mere følsom overfor solen. Det er vigtigt at påføre den igen i løbet af dagen, så du er maksimalt beskyttet. Vi anbefaler en pause fra syre, når du solbader.

Indhold

Key Ingredients: 2% Salix Alba (Willow) Bark Extract and Sugar Cane Extract Water/Aqua/Eau, Glycerin +, Glyceryl Polyacrylate, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract [Extrait de canne à sucre] ,Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Triethanolamine, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Arbutin, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Menthol, Phenoxyethanol