Hydra-cool Serum 15 ml – iS CLINICAL

575 kr.

Hydra-Cool Serum fra IS Clinical forynger, fugter og beroliger tør og irriteret hud og hjælper med at genoprette ro og komfort.

Kategorier ,

Hydra-Cool Serum fra IS Clinical forynger, fugter og beroliger tør og irriteret hud og hjælper med at genoprette ro og komfort.

Dette forfriskende, gennemtrængende serum er tilsat hyaluronsyre, vitamin B5 og lysnende svampeekstrakt for at genoplive og fugte huden på overfladen og samtidig give antioxidantbeskyttelse i dybden. Denne serum er velegnet til uren hud eller irriteret hud og er mild nok til selv den mest følsomme hud. Fugtgivende og revitaliserende serum med hyaluronsyre. Antioxidant beskyttelse. Velegnet til alle hudtyper, selv til meget følsom hud.

TIP FRA KOSMETOLOGEN Denne serum er en vigtig tilføjelse til dit rejsesæt, da den ikke kun hjælper med at genopbygge din hud efter flyrejsers dehydrerende virkninger, men også giver lindring til solskadet hud. Den anbefales også til brug efter barbering.

Anvendelse

Rens huden og smør en lille mængde ud over ansigt og hals en eller to gange dagligt. Kan anvendes sammen med andre IS Clinical serumprodukter. Kan anvendes sammen med ethvert “aktivt” behandlingsprodukt for at lette tilvænningen. Vi anbefaler en indledende lappetest, hvis du er ny med nogen af de indeholdte ingredienser.

Indhold

Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate (origin: bacterial fermentation), Pantothenic Acid, Propylene Glycol, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Menthol, Phenoxyethanol, Blue 1 (CI 42090)

Anbefalede varer

Scroll to Top